•  390 000 kunder
  •  Kundservice 09:00 till 21:00
  •  Ansök på 1 minut

Låna pengar till en bil utan kontantinsats

enklare
trustpilot

4,7/5

Efter inskickad låneansökan kommer vi återkomma
till dig så snart vi kan

5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

Ansök via låneformuläret lånblanco.nu

  • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Är du redan kund hos oss och vill logga in?
Tryck på BankID knappen så kommer du till "Mina sidor"

Enklare hjälper dig som vill låna pengar till en bil

Funderar du på att köpa en ny bil? Kanske en elbil, vilket ligger i tiden, eller helt enkelt bara en ny modern bil? Hur tänker du i så fall finansiera köpet? Har du en sparad slant på banken till inköpet eller funderar du kanske på att ta ett billån?

Om du inte har en sparad slant på banken har du möjlighet att låna pengar till en bil utan kontantinsats hos oss på Enklare.

Hos oss kan du få ett billån på upp till 500 000 utan kontantinsats. Hur mycket du får låna beror naturligtvis på hur din ekonomi ser ut, det vill säga din månadsinkomst, dina boendekostnader och övriga lån. Vi tittar också på din familjesituation, om du exempelvis har barn att försörja eller en medsökande som är med och delar på billånet. Om ni är två personer med stadig inkomst har ni möjlighet att få lägsta tänkbara ränta på ert billån.

Jämför räntorna

Räntan på billån varierar mycket bland olika banker och långivare. Därför är det viktigt att jämföra billån från så många långivare som möjligt innan du tar ett beslut. Vi på Enklare tar fram erbjudanden från ett stort antal banker och långivare och jämför billånen för att du ska få ett billån med så låg ränta som möjligt.

Det kostar ingenting att jämföra billån mellan de olika bankerna. Om du ansöker om ett billån tar vi endast en kreditupplysning på dig. Vi kontaktar sedan de olika bankerna och ger dig ett förslag på ett ett billån där du kan låna pengar till en bil utan kontantinsats.

Genom att ta hjälp av Enklare kommer du inte bara få hjälp av våra rådgivare med ditt billån, du påskyndar också processen. Om du själv skulle jämföra vad olika banker och långivare skulle kunna ge dig för ränta på ditt billån skulle en kreditupplysning tas för varje bank du rådfrågar. Men ansöker du om ett billån hos Enklare kommer enbart ​en ​kreditupplysning att göras. Du kommer att få flera förslag att välja mellan där du kan jämföra alla förslag till billån och allt är dessutom klart efter bara 24 timmar.

Låna pengar till en bil utan kontantinsats

Ett traditionellt billån är vanligtvis ett lån med bilen som säkerhet. Med säkerhet menas att bilen är pantsatt för lånet. Ett traditionellt billån täcker upp till 80 procent av bilens värde och du måste oftast ha minst 20 procent som kontantinsats. Men om man inte har en kontantinsats kan det då vara svårt att få ett billån.

Hos Enklare kan du däremot få låna pengar till en bil utan kontantinsats till hela bilens värde.

En stor fördel med att ha ett billån som inte är kopplat till bilen som säkerhet är också att du kan sälja bilen utan att lösa in lånet.

Ett billån har ofta olika räntor - Vi på Enklare sköter snacket åt dig

När du tar ett billån hos en bilhandlare är det viktigt att tänka på att bilhandlarna ofta lägger på höga administrationsavgifter, vilket gör att den effektiva räntan blir betydligt högre än den kan se ut från början. Det är den effektiva räntan som är den totala räntan du betalar för ditt billån. Ofta ligger administrationsavgiften på 55 kr vilket blir mycket pengar i slutändan och den avgiften är inte avdragsgill. När du ska låna pengar till en bil utan kontantinsats via en låneförmedlare alternativt via en bilhandlare är det därför viktigt att du jämför den effektiva räntan på billån.

Om du kontaktar oss på Enklare kan våra rådgivare som sagt hjälpa dig att låna pengar till en bil utan kontantinsats och att jämföra billån mellan ett flertal banker och låneinstitut. Vi kan också hjälpa dig så att du kan få ett billån med låg ränta. Vi gör det alltså enklare för dig. Mer information finner du här.