•   LÅNA PENGAR SNABBT VIA EN
 •   LÅNEFÖRMEDLARE FÖR BÄTTRE LÅNEVILLKOR

Låna pengar snabbt och smidigt till lägst låneränta

trustpilot

4,7/5

NEDAN FINNER VI ETT URVAL AV LÅNEFÖRMEDLARE VI REKOMENDERAR

 • Största låneförmedlaren
 • Jämför över 35 långivare
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar från över 30 banker
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar från över 30 banker
 • Ansökan tar max 2 minuter
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar från över 36 banker
 • Endast 1 kreditupplysning
bankid
trustpilot

4,7/5

ENKELT

SMIDIGT

SNABBT

LÅNEFÖRMEDLARE ACCEPTERAR BETALNINGSANMÄRKNINGAR


EN LÅNEANSÖKAN ÄR
BÅDE KOSTNADSFRI SAMT BINDNINGSFRI

Snabbare-belåning-av-pengar

Behöver du låna pengar snabbt?

Har du råkat hamna i en situation där du har det bråttom med att få pengar? I Sverige finns det ett stort antal banker och långivare som specialiserat sig på smslån, mikrolån och andra typer av snabblån. Oavsett vilken typ av lån du väljer så tar själv ansökningsprocessen inte mer än några få minuter, beskedet om att du fått ett låneerbjudande eller inte får du kort efter att du skickat in en ansökan. Oftast får du pengarna på kontot samma dag eller efter cirka två bankdagar. Om det tar längre tid än så att få pengarna på kontot handlar det helt inte om ett vanligt snabblån.

Den starkaste faktorn till att du kan låna pengar på det här visat är att kreditupplysningen görs automatiskt och oftast utan din inblandning. Kreditupplysningsföretagen kan hämta information om din privatekonomiska situation i register som idag finns digitalt.

Är snabblån dyra?

Många snabblån är så kallade högkostnadskrediter och det skrivs väldigt mycket om dessa i media. Med denna typ av lån menas att räntan är minst 30% högre än referensräntan som Riksbanken slår fast. Även om räntan kan se helt okej ut men den effektiva räntan för lånet kan se helt annorlunda ut eftersom då tas även övriga avgifter med i beräkningen.


Oftast när man tar ett lån så behöver man också betala uppläggningskostnader för lånet. Denna kostnad är lika hög oavsett det belopp du lånar, det betyder att kostnaden blir högre i relation till beloppet du lånar när du ansöker om ett lågt lånebelopp.

Kortfattat kan man säga att du betalar pengar för att få pengarna direkt på kontot. Detta kan jämföras lite som att åka taxi, om du åker väldigt ofta blir det väldigt dyrt men om du åker någon enstaka gång så kan det vara värt kostnaden. Det vi säga snabba affärer.

Utnyttja att det är en konkurrensutsatt marknad och jämför lån

Det är till din fördel som kund att lånemarknaden är väldigt konkurrensutsatt i Sverige. Det innebär i princip att du kan välja fritt mellan många olika typer av företag som kan erbjuda dig att låna pengar.


Så här ser processen ofta ut för dig som vill teckna ett snabblån


Jämför lån på de belopp som bankerna erbjudit dig.

Var noga med att alltid kontrollera räntan på det erbjudande du fått, ofta är de annorlunda sett till de exempel räntor som presenteras på hemsidan.


Bestäm dig för ett erbjudande som banken gett dig och som du känner dig nöjd med. Signerna därefter med BankID eller genom ett fysiskt skuldebrev.

Genom att jämföra lån hos en låneförmedlare sparar du tid eftersom flera olika banker och långivare finns med i ansökningsprocessen samtidigt.


Detta är till din fördel eftersom det endast tas en kreditupplysning som bankerna och långivarna är med och delar på.

Hade du istället valt att gå till respektive bank separat så hade du fått lika många kreditupplysningar på dig som antalet banker du vänt dig till.

Även privatlån kan vara snabblån idag

När man pratar om privatlån så avser man oftast lån som är tänkt för privat konsumtion där lånet i sig inte kräver någon säkerhet samt att beloppen är något högre än vanliga snabblån. Däremot innebär inte detta att det tar längre tid att få pengarna snabbt på kontot. För dig som behöver låna pengar snabbt kan det vara ett bra alternativ för dig att att ta ett privatlån. Du bestämmer helt själv vad du ska använda pengarna till när du tar ett privatlån. Kanske har du fått problem med bilen och behöver reparera den direkt innan skadan blir värre och mer kostsam.

Skillnad på snabblån samt belåna dig på pengar på ett snabbt sätt

Det är väldigt förekommande att folk förknippar snabblån med trista situationer, icke planerade problem som dyker upp och behöver lösas. Men att låna pengar snabbt kan också betyda att du får en chans att utnyttja ett erbjudande som du kommer gynnas utav. Det kan till och med vara så att du köper något för pengarna du lånat som du sedan kan sälja vidare med vinst.

Har du tagit för många snabblån?

Det är väldigt enkelt att ta ett snabblån idag och tjänsten kan vara väldigt tilltalande men det kan lätt bli lite för många lån som påverkar din privatekonomi. Om du behövt låna pengar snabbt någon gång kanske du inte riktigt har hunnit jämföra lånen och tänka ett extra varv.


I dessa fall har du kanske accepterat ett lån med väldigt höga räntor utan att ha några andra alternativ. Just för dessa situationer där du sitter med många olika lån med höga räntor finns en väldigt smart sak att göra. Du kan välja att samla dina lån och krediter genom att ta ett så kallat samlingslån. Denna typ av lån har olika definitioner och du har förmodligen hört begreppet samlingslån, omstartslån eller baka ihop lån tidigare.


Denna typ av lån är egentligen ett blancolån fast med ett specifikt syfte. Det är en tjänst som erbjuder dig ett lån som du kan använda för att betala av alla små lån och avbetalningar du har. Denna typ av lån ger dig ofta en bättre ränta och det är dessutom praktiskt att bara ha ett lån att betala tillbaka på.

FYLL I FORMULÄRET SÅ PREENTERAR VI DIG UTIFRÅN DINA LÅNEKRITERIER DET BILLIGASTE LÅNET


( DIN LÅNEANSÖKAN ÄR EJ BINDANDE )

Cirka månadskostnad

Ansök via låneformuläret lånblanco.nu

 • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading
trustpilot

4,7/5